cover
Evcek

Hakkımızda

Hayattan Keyif Alanlara

Düzce Belediyesinden İşletme Ruhsatı ile ruhsatlandırılmış olan  EVCEK KÖY YAŞAM ALANI  (Pansiyon İşletmeciliği ve Kır Bahçesi) işletmemiz 19.03.2016 ‘da hizmete açılmıştır.

EVCEK KÖY YAŞAM ALANIMIZ ; 33.000 m2 arazi içinde kurulu bulunan tesisimizde

  • 1 adet 9 odalı, 3 salonlu, 3 banyo wc’li bir mutfaklı toplam 330 m2lı dublex villa tipindeki pansiyonumuz  (20 yatak kapasiteli)
  • 12 adet 1+1 müstakil pansiyonlarımız (30 yatak kapasiteli)
  • 1 adet  8 odalı iki banyo ve wc’li pansiyonumuz (28 yatak kapasiteli) 
  • 55*90 nizami ebatlarda çim futbol sahası
  • Bahçe satrançı
  • Langırt ve bilardo etkinlikleri
  • 20 kmlik yürüyüş parkurumuz Turizm Bakanlığınca onaylanmıştır. 

Toplam yatak kapasitemiz 78 olup rezervasyon usülü çalışmaktayız. Tesisimiz ; Düzce –Yığılca Karayolu Üzeri  Gürcü Çiftlik Köyü Kubilay Sitesi No:20-36 Düzce adresindedir.

 

EVCEK KÖY YAŞAM ALANI,  Düzce Şehir merkezine 6 km, Akçakoca sahiline 28 km., Hasanlar Barajına 4 km, Düzce Üniversitesi'ne 4 km ,Yedi Göllere 70 km mesafededir.

Tesisimizde çocuklarımız ve gençlerimiz için gözetmenler nezaretinde Midilli atı, çocuk parkı  eğlenceleri, ATV Motor gezintileri aktiviteleri yapılmaktadır.  Çocuklarımız için çamur oyunları aktivitelerine çok özen gösterildiğini belirtmek isteriz. 

İşletmemizin bahçesinde bulunan köy usulü kümeslerimizden sabah yumurtanızı kendiniz toplayabilirsiniz.

Tarımsal faaliyetleri özlemi  olanlar için Fındık bahçelerimizde ve hobi bahçelerimizde, böğürtlen, ısırgan otu, kaldirik, salatalık, domates vb gibi, sebze ve meyveleri kendiniz toplayabilir ve istediğiniz gibi doğal gıda ile beslenebilirsiniz.

Evcek Köy Yaşam Alanımızda Sabah Köy Kahvaltısı ve Akşam yemeği sipariş üzerine göre hazırlanıp müşterilerimize özenle sunulmaktadır.

Evcek Bungalov

Whatsapp Destek
Çevrimiçi